Steun ons

Uw steun is meer dan welkom!

Sporten is voor de meeste mensen heel gewoon, maar niet voor mensen met een beperking. Gelukkig heeft SPG Langstraat e.o. hier een andere mening in en verzorgt voor deze groep paardrijlessen. Wij vinden namelijk dat sporten voor iedereen mogelijk moet zijn. Een groep enthousiaste vrijwilligers, instructeurs en bestuursleden staan elke week klaar om de paardrijlessen voor deze groep ruiters mogelijk te maken.

Dit is uw kans om deze stichting, vrijwilligers, ouders en vrienden, kennis te laten maken met uw produkt of dienst en aan iedereen te laten zien dat u een sociaal betrokken ondernemer bent. Ook al zijn we een kleine stichting we hebben een groot bereik. Denk aan de 2700 facebook volgers die onze partner manege Pullens heeft, of de rijvereniging "Het paard van Troje". Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid deze kans te verzilveren en ons te sponsoren, financieël ofwel door schenking van materialen. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden dan kunt u in het menu op de diverse subitems klikken. De tegenprestaties die een sponsor kan verwachten, hangen af van de waarde van de sponsoring.

De stichting heeft een ANBI registratie. Hierdoor kunt u voor het sponsoren van onze stichting een belastingvoordeel krijgen. Wilt u snel weten wat eventueel uw belastingvoordeel is ga dan naar deze link schenkcalculator  

Wordt vriend

Wordt vriend

Laat als bedrijf of persoon je maatschappelijke betrokkenheid zien en help ons om onze doelen te realiseren. Wordt vriend!

Lees meer...

Doneren

Doneren

De steun die wij krijgen in de vorm van contributie en donaties is essentieel. Mede hierdoor kunnen we ons voor onze ruiters blijven inzetten!

Lees meer...

Nalaten

Nalaten

We zijn blij met alle steun die we krijgen om ons vrijwilligerswerk te kunnen doen. Daarmee kunnen we ons blijven inzetten voor mensen met een beperking.

Lees meer...

voorwaarden ANBI

voorwaarden ANBI

Een algemeen nut beogende instelling (anbi) is een instelling met bepaalde belastingvoordelen in Nederland.

Lees meer...

 

Graag horen we of we op uw steun mogen rekenen. U kunt uw donatie natuurlijk ook meteen aan ons overmaken op IBAN:  NL71 RABO 0334262135 ten name van “SPG Langstraat e.o.”. We vragen u in de omschrijving te vermelden “Donatie”. Alvast hartelijk dank!

Heeft u nog vragen? Belt u ons gerust. Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met ons secretariaat of u via het contactformulier.

Afdrukken E-mailadres

Inlogformulier