Recent heeft SPG Langstraat moeten vernemen dat het voor de manege eigenaar niet langer haalbaar is om de paarden en rijbak te verhuren aan onze stichting. Daarom heeft hij moeten besluiten om de samenwerking te stoppen. Het bestuur van SPG Langstraat heeft inmiddels in een ruime regio rondom Kaatsheuvel gezocht naar een andere locatie. Vele maneges/ stallen zijn benaderd, maar helaas is er geen andere locatie gevonden. Zonder locatie (met binnen rijbaan) om les te geven, heeft SPG Langstraat geen bestaansrecht meer.

SPG Langstraat is in November 1979 opgericht en heeft de eerste jaren les gegeven op de locatie van Ponyclub de Kleine Hoefjes in Waspik. Na een aantal jaren werd er verhuisd naar Manege Pullens in Kaatsheuvel. Wekelijks werd er 2 avonden in de week paardrijles gegeven en konden ongeveer 20 ruiters samen met vrijwilligers genieten. Naast de lessen organiseerden wij verschillende activiteiten, een jaarlijks onderlinge wedstrijd en namen we deel aan wedstrijdweekenden. Paardrijden is voor onze ruiters niet alleen een hobby, maar het verbetert de conditie/ zitbalans, zorgt voor sociale contacten en vergroot hun zelfvertrouwen. Ontzettend verdrietig dat SPG Langstraat dit na 43 actieve jaren niet meer kan bieden. Maar mocht u deze mooie stichting toch nog een kans kunnen bieden op een andere locatie, dan lezen wij dit uiteraard heel graag!! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons hele vrijwilligersteam – instructeurs, begeleiders en bestuursleden – wil hierbij iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor onze stichting en ons een warm hart heeft toegedragen. HARTELIJK DANK ! Met een glimlach kijken wij terug op alle mooie momenten die we hebben meegemaakt.

Afdrukken E-mailadres

Inlogformulier