Michael Stopt

Michael gaat stoppen na ruim 19 jaar

2020 was een moeilijk jaar. En alhoewel we met vertrouwen 2021 ingaan werden we toch geconfronteerd met een mededeling die ons helaas met enige treurigheid en somberheid stemde. Begin dit jaar meldde Michaël bij het bestuur dat hij na zeer lang overwegen toch de knoop heeft doorgehakt om te stoppen met zijn vrijwilligerswerk voor onze stichting. Wij hebben dit samen daarna met Michaël besproken en begrijpen en respecteren dan ook zijn besluit.

Michaël is begonnen op 21-11-2001 (dus ruim 19 jaar geleden) als vrijwilliger op de woensdag avond bij de SPG. Hij reed paard bij Manege Pullens in de les bij vrijwilligster Karin. We waren toen ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers en Karin benaderde Michaël. Al kort daarna nam Michaël de zorg voor de website op zich. En daar hebben we tot op de dag van vandaag nog veel plezier van en zorgt dit voor een professionele uitstraling van onze stichting.

Vanaf eind 2006 is Michaël instructeur en heeft hij ook hiermee veel energie gestoken in onze mooie club. Na 6 jaar instructie en beheer van de website is hij toegetreden tot het bestuur. Zijn betrokkenheid gaf ons veel energie en hem ook. Dat daar een einde aan kan komen is weliswaar een natuurlijk gegeven maar hoop je natuurlijk niet. Ook al zal dit zal voor een ieder persoonlijk anders voelen, zijn enthousiaste aanwezigheid en bijdrage zullen we allemaal erg gaan missen.

Meer dan 19 jaar actief als vrijwilliger is heel bijzonder, dan laat je wel wat na bij de club maar ook bij alle betrokkenen. We willen dat daarom ook niet zomaar laten voorbijgaan. Binnenkort komen we daarop terug.

Nadat de rook van de aankondiging was opgetrokken zien we natuurlijk ook de praktische zijde ervan. Dit betekent onder andere dat Michaël uiterlijk in juni stopt als instructeur en als bestuurslid. We vinden het erg fijn dat we deze ruimte hebben om te zorgen voor vervanging. Voor de duidelijkheid; Hetty zal daarna niet de lessen van Michaël overnemen.

Alle andere taken en contacten van Michaël zullen in de komende periode worden overgenomen door het bestuur. Mochten hierover vragen zijn dan kan je altijd terecht bij mij of de andere leden van het bestuur. Wij zijn als kleine stichting kwetsbaarder voor dit soort veranderingen. Toch heb ik alle vertrouwen in onze ruiters en vrijwilligers en de positieve energie in onze club die ervoor zullen zorgen dat we gezamenlijk weer sterker verder kunnen.

Als eresaluut wil ik Michaël hierbij namens het gehele bestuur nogmaals enorm bedanken voor zijn bijzondere bijdragen, tomeloze energie en toewijding voor de SPG.

Afdrukken E-mailadres

Inlogformulier