SRG Ruiterweekend 2019

Met een delegatie van 15 ruiters zijn we afgelopen weekend te bewonderen geweest in Bunschoten. Dit jaar werd daar voor de 30ste keer het ruiterweekend georganiseerd. Met de aanwezigheid van top Nederlandse gehandicapten dressuur ruiters en een gigantisch deelnemersveld waren het drukke dagen en zetten onze ruiters hun beste beentje voort. Twee dagen werd er gestreden in 4 verschillende proeven per dag. Van moeilijke galop proeven tot aan de wat makkelijkere proeven, maar voor elke ruiter was er een geschikte proef.

Nadat de wedstrijd op zaterdag was afgelopen werden de prijzen door de burgemeester van Bunschoten - Spakenburg uitgereikt. Wat een spannend moment is dat toch elk jaar weer. Voor de één een hogere uitslag dan voor de ander. Maar eigenlijk maakt de uitslag niet uit. Het gaat erom dat je voor jezelf je best hebt gedaan en of je dan 1ste of laatste wordt maakt dan niet zoveel uit.

De zaterdag werd afgesloten met een heerlijke barbecue met aansluitend de traditionele feestavond. Waarna we met de bus terug werden gebracht naar het hotel. Hier vielen de meeste al snel in diepe slaap. De vrijwilligers namen nog een borreltje tijdens een kleine afterparty op het terras van het hotel, waarna ook die het warme bedje opzochten.

Na het ontbijt op zondagochtend gingen we met eigen vervoer weer terug naar Stal Groenendaal om de tweede dag te rijden. Bij sommige zagen we dat de zaterdag zwaar was geweest en zo was het nog moeilijker om vandaag goed te kunnen rijden. Bij andere ging het juist veel beter. Al met al weer een top weekend en alle ruiters hebben uiteindelijk een mooie beker gewonnen. Bij de één was deze wat groter dan bij de andere, maar we hebben weer genoten.

Na een dagje foto's uitzoeken en onze nieuwe Vlog monteren zit ook mijn weekend erop. Een selectie van de 850 foto’s is te vinden op de website van het ruiterweekend. De vlog staat op onze Youtube pagina. https://www.youtube.com/watch?v=E_4La1645qE

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern

Algemene Gegevens

SPG Langstraat e.o.

Secretariaat:
Donge 15
5172 CJ Kaatsheuvel
Tel. dhr. J. v. Dongen 06-29521295
E-mail: info@spglangstraat.nl
 
Rabobank nr.: 33.42.62.135

IBAN:  NL71RABO0334262135  
BIC: RABONL2U
K.v.K. 41.09.94.74

Facebook Fanbox

ANBI & FPG

De stichting is aangesloten bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG)

    


SPG Langstraat is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
ANBI Fiscaal nummer 5522870