SRG ruiterweekend 2018

28 mei 2018 Bunschoten - Een dag na het ruiterweekend, kunnen we alleen nog maar terug kijken. Naar mijn mening weer een geweldig ruiterweekend. Zoals elk jaar weer veel te snel voorbij en weinig tot geen moment om jezelf als vrijwilliger te vervelen.

Op zaterdagochtend was het voor de vrijwilligers en een enkele ruiter weer vroeg opstaan om ruim op tijd bij stal Groenendaal te zijn. Daar was het voorbereiden, paarden zadelen en starten met de wedstrijd. De eerste start van onze stichting was pas om half twaalf, maar daarna werd het druk voor ons instructieteam. Met zoveel vrijwilligers van onze stichting is het altijd heel gezellig en het groepsproces onder ruiters en vrijwilligers is altijd leuk om te zien. De woensdag en donderdag groep komen dan toch weer dichter bij elkaar. 

De zaterdag werd weer afgesloten met het traditionele ruiterbal in het studio 100 thema. Voor sommige vrijwilligers was dit nog niet genoeg en hebben zij later bij het hotel nog even een afzakkertje gepakt. Maar voor bijna iedereen was het toch weer vroeg opstaan. Om half 8 ontbijten en daarna weer richting manege voor de tweede dag .

De ene is de andere dag niet en zo zie je dat ene ruiter op zaterdag beter reed dan op zondag, maar ook zie je het andersom. We sloten de zondag prachtig af met een compleet SPG Langstraat podium. We zijn weer reuze trots op onze ruiters. Niet alleen hoe ze hebben gereden, maar ook hoe ze zich hebben gedragen tijdens het weekend. Er is geen onvertogen woord gevallen en dat is alleen maar fijn.

Wil je nog een keer nagenieten van het weekend, dan kan dit op de website van het SRG. Hier staan alle foto's van zaterdag en zondag.

Website Ruiterweekend

Afdrukken E-mailadres

0
0
0
s2smodern

Algemene Gegevens

SPG Langstraat e.o.

Secretariaat:
Donge 15
5172 CJ Kaatsheuvel
Tel. dhr. J. v. Dongen 06-29521295
E-mail: info@spglangstraat.nl
 
Rabobank nr.: 33.42.62.135

IBAN:  NL71RABO0334262135  
BIC: RABONL2U
K.v.K. 41.09.94.74

Facebook Fanbox

ANBI & FPG

De stichting is aangesloten bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG)

    


SPG Langstraat is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
ANBI Fiscaal nummer 5522870